Associació de Dones

L’Associació de dones es fundar l’any 1987.

En els seus inicis, actuava principalment en l’àmbit de la promoció cultural, ocupació del temps lliure amb cursos, tallers de cuina, de pintura, de costura i també sortides culturals.

Gràcies a la voluntat i l’esforç de les primeres juntes s’ha fet possible que avui es parli d’una associació de dones forta i alhora plural i diversa. Aquesta pluralitat es la riquesa que no hem de perdre, les associacions de dones, que ajuden a sensibilitzar i a conscienciar a tota la societat, a favor d’una justa compartició de tasques i responsabilitats, a favor de la igualtat d’oportunitats entre homes i dones.

Actualment al llarg de l’any es fan xerrades, tallers, exposicions, sortides i activitats culturals. També, es fan activitats esportives tals com, yoga al local de la nostra associació i dansa del ventre terapèutica.

-Assistim a la Diada Comarcal de Dones del Baix Camp, que cada any, es realitza en una població diferent de la comarca.

-Col·laborem amb les festes del poble, amb la marató de TV3 i venem calendaris solidaris dels Mossos d’Esquadra.

-El 8 de Març, “Dia internacional de les Dones”, i el 25 de Novembre, “Dia contra la violència de gènere”, realitzem actes per a tota la població, amb la lectura del manifest i una exposició comentada.

-El Dijous Gras, es celebra amb el típic berenar de botifarra d’ou i coques dolces. Es el dia que es fa l’assemblea general anual.

També, a primers d’Agost, celebrem la trobada de dones amb sorpreses, música i detalls d’agraïment per a totes les sòcies.

Fitxa

Adreça: Carrer del mig no 8

Correu: assoc.donesduesaigües@gmail.com

Facebook: https://rb.gy/ku5nuv

Nde sòcies: 76

 

Subscriure a