EL REI CARNESTOLTES PREN L'ALCALDIA DE DUESAIGÜES

24/02/2022 Festes

EL REI CARNESTOLTES PREN L'ALCALDIA DE DUESAIGÜES

 

Després de dos anys d'aturada per culpa de la pandèmia Duesaigües tornarà a celebrar el Carnaval amb una rua infantil pels carrers del municipi i un ball de disfresses a l'Ateneu, organitzats per la regidoria de festes de l'Ajuntament amb la col·laboració de les entitats locals.  

Dissabte 26, a partir de les 17:00 hores els carrers s'ompliran de personatges de contes infaltils amb la rua de lluïment i a les 23:30 h començarà el ball de mascarots amb premi a la millor disfressa.

Així mateix, l'Associació de Dones de Duesaigües donarà avui el tret de sortida a la gresca amb un popular berenar per celebrar Dijous Gras. Una trobada per a fartar-se de la tradicional botifarra d'ou, les seves variants (la blanca i la negra) i la coca de lladrons. 

La sorpresa ha estat que Carnestoltes, el rei dels poca-soltes, s'ha apoderat de l'Alcaldia de Duesaigües i s'ha autoproclamat mandatari amb l'inici d'un discurs per animar a la disbauxa i carnestoltada: "El Rei Carnestoltes ha arribat i com que és un penques al tron s'ha escarxofat"