II TRAIL NIGHT DE DUESAIGÜES AMB 400 PARTICIPANTS

12/07/2023 Esports

II TRAIL NIGHT DE DUESAIGÜES AMB 400 PARTICIPANTS

La Lliga Evadict Trailseries arriba a l'ecuador de la competició amb la celebració de la cursa nocturna de Duesaigües. 

Aquesta acció compta amb el suport de la Diputació de Tarragona.

La prova de muntanya Trail Night Duesaigües, penjarà el cartell de dorsals exhaurits i comptarà amb 400 inscrits/es a la línia de sortida aquest dissabte 15 de juliol.

Es tracta d'un recorregut amb 3 distàncies i 4 modalitats que transcorren per la zona d’Argentera, la serra del Pradell, la Baronia d’Escornalbou i la Teixeta entre d’altres. La distància més llarga serà la half, amb més de 21 quilòmetres. També en competició la distància de 10 quilòmetres.

En aquesta ocasió, a banda dels premis habituals als primers classificats, els corredors que entrin ocupant les posicions 50 i 100 de les dues distàncies s’emporten un frontal de la marca Silva com a premi especial.

La modalitat start trail de 6 quilòmetres serà ideal per iniciar-se un cop més. Per últim, els caminadors també comparteixen recorregut amb els participants de la distància trail.

Les sortides les viurem en directe des de la localitat de Duesaigües a partir de les 20:30 h i la jornada finalitzarà amb una botifarrada popular un cop vagin creuant l’arribada els finishers i un refrescant bany a la piscina municipal.

Més info: www.naturetime.es/DUESAIGUES-TRAIL-2/