MÉS D'UNA DOTZENA D'ACTES AMENITZARAN LA FESTA MAJOR D'ESTIU

03/08/2021 Festes

MÉS D'UNA DOTZENA D'ACTES AMENITZARAN LA FESTA MAJOR D'ESTIU

 

Amb màgia, concerts, humor, activitats i espectacles per a tots els públics començarà, el dissabte 7,  la Festa Major d'Agost de Duesaigües i s'allargarà fins al 15 d'agost. Des de les regidories de Cultura i Festes, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i de SECOMSA, s'ha prioritzat un programa per l'entreteniment i el gaudi, pensat per a tot el veïnat i amb el compliment de les mesures de seguretat anti COVID-19.

Des de l'Ajuntament es vol agrair, especialment, la col·laboració de les entitats locals en la dinamització constant del municipi. El programa contempla més d'una dotzena d'actes que es duran a terme a la plaça 15 d'Agost i al centre de l'Ateneu. 

El tret de sortida de les festes el donarà el tradicional repic de campanes, a les 13.00 h. Al vespre, a les 22.30 h., tindrà lloc el pregó de festes a càrrec de la periodista Elisenda Colell. Colell té segona residència a Duesaigües i coneix de prop el municipi pels seus vincles familiars i les seves estades d'estiu.

Tot seguit, a les 23.00 h, es durà a terme una exhibició de balls amb una combinació de la modalitat europea i llatina. A la mitja part, el grup de dansa del ventre de l'Associació de dones de Duesaigües mostrarà les seves noves coreografies.

Durant tot el dia, l'Associació d'Escacs de Duesaigües organitzarà el Campionat d'escacs de la Festa Major amb la participació d'aficionats locals que podran posar a prova les seves habilitats.

El dia 8 d'agost, a les 22.30 h,  l'escenari s'omplirà de màgia amb l'espectacle "Per art de màgia" del Mag Leandre, un show de màgia i humor en què els espectadors participen en el fil argumental i al desenllaç. L’espectacle, dirigit per David Conill, ja s’ha representat en més d’una quinzena de teatres en diferents llocs de Catalunya.

El dilluns 9 d'agost, la solidaritat arriba a Duesaigües amb una cita amb el Banc de Sang i Teixits (BST). La jornada de donació de sang sota el lema "Viu i fes Viure" s'iniciarà a les 18:00 h.

A les 19:00 h, l'espectacle Circumloqui convida a gaudir del món del circ a cel obert a petits i grans. Una actuació de titelles itinerant on es barregen l'humor, l'enginyeria casolana i la música en directe.

El dia 10 d'agost, està reservat per al jovent de Duesaigües amb l'actuació musical del grup local Kaixa&Klau, a les 23:00 h.

El caire pictòric s'inclou al programa de la mà del reconegut pintor cambrilenc David Gallau, el dimecres 11 d'agost, a les 22.30 h. El polifacètic artista sorprendrà a l'espectador amb una original performance acompanyat de les guitarres d'Alfredo Panevianco i Vania del Mònaco. 

El dijous 12 d'agost, a les 22.30 h, la plaça 15 d'Agost esdevindrà sala de cinema amb la projecció de la pel·lícula Nomadlan. Un film guardonat amb tres Òscars, entre ells el premi a la millor pel·lícula del 2020.

La programació 2021 també compta amb una nit d'humor, el dia 13, a les 22.30 h, amb l'actuació de l'Eva Cabezas que porta a Duesaigües l'exitosa comèdia Curvy. L'actuació aborda el tema estètic, el sobrepès i el dia a dia d'algú que desborda els estàndards d'una societat cada vegada més superficial i consumista. L'espectacle Curvy va estar nominat en la categoria de millor monòleg dels premis de Teatre de Barcelona 2019.

The Little Night Cabaret ens presentarà, dissabte 14 d'agost, a les 23.00 h, en un mateix espectacle un homenatge al millor Cabaret Europeu i al Music Hall Americà. Un divertit viatge de París a Berlín i de Chicago a Nova York, de la mà de NS dansa, que ens mostraran sobre l'escenari tot el seu talent i glamur.

Els actes previstos per al dia de la Festa Major Mare de Déu d'Agost, diumenge 15, s'iniciaran amb la Missa Major, a les 13.00 h.

A la tarda, la colla gegantera de Duesaigües "Els Cubanus" farà una ballada popular a la plaça 15 d'Agost, a les 19.00 h. Tot seguit, a les 20.00 h, la Traca final de festa posarà fi al programa d'enguany de la festivitat estiuenca.

Bona Festa Major 2021!

Per descarregar el programa feu clic en aquest enllaç.