NOVA EDICIÓ DEL FESTIVAL MÚSIQUES DEL MÓN

21/06/2023

NOVA EDICIÓ DEL FESTIVAL MÚSIQUES DEL MÓN


Juliol és el mes per excel·lència de la música a Duesaigües. Els concerts gratuïs i a cel obert del Festival Músiques del Món, que enguany celebra la 3a edició, són el tret de sortida pel gaudi de les nits d'estiu al municipi. El Festival inclou una programació amb diversitat de gèneres musicals que fan un recorregut a través dels ritmes més coneguts del panorama internacional. Aquesta acció compta amb el suport de la Diputació de Tarragona.

CONCERTS

Diumenge 2 de JULIOL a les 13:00 h gaudirem del primer concert de la mà de l'Anna Tréa (Festival Itinera), cantant multiinstrumentista i compositora brasilera.

Dissabte 8 de JULIOL a les 20:00 h la banda After Dark ens oferirà versions de temes clàssics de la música negra (soul, jazz i blues), donant-los un aire propi.

Dissabte 22 de JULIOL a les 20:00 h el grup La Exclusiva presentarà el seu recopilatori de temes inspirats amb la Cuba més musical.

Dissabte 29 de JULIOL a les 24:00 h el colofó al Festival el posarà La Bruixa Express grup de versions fundat a Lleida l’any 2006. El seu repertori es conforma a partir de la combinació de les cançons de rabiosa actualitat i els èxits immortals del pop-rock. Han estat guardonats amb el Segell de Garantia de Música en Viu “100% directe” de l’Associació Professional de Músics de Catalunya