PINTURA I SANEJAMENT DE L'ESPAI CA LA LINA

PINTURA I SANEJAMENT DE L'ESPAI CA LA LINA

 

Aquesta setmana els brigades municipals faran una intervenció de manteniment i sanejament a l'espai municipal Ca La Lina. Les feines consisteixen a netejar les humitats que puguin afectar les parets i fer un repàs de pintura per higienitzar l'estança de cara a la temporada d'estiu que és quan més demanda d'allotjament se sol·licita.

Aquesta sala, que alberga un total d'unes 30 lliteres i una cambra de bany, està habilitada com a espai per a pernoctar-hi. i és d'ús per a grups d'esplai, grups esportius, grups d'amics, etc.

Un cop restablerta la normalitat després de les restriccions COVID, des del mes de juny de l'any passat fins al dia d'avui, Ca La Lina ha rebut la petició d'allotjament de 164 persones, entre infants, monitors i adults. La majoria de les ocupacions són d'associacions d'acampada que aprofiten per a conèixer l'entorn i els boscos de la Baronia d'Escornalbou; d'altres són grups esportius que organitzen campus per gaudir de les instal·lacions del Camp de Futbol Municipal.

L'ordenança municipal número 12 regula el procediment d'autorització i el preu públic per accedir a l'espai municipal, així com els drets i deures dels usuaris durant l'estada.