SEGONA EDICIÓ DEL "JULIOL SENSORIAL"

09/06/2022

SEGONA EDICIÓ DEL "JULIOL SENSORIAL"

 

L'Ajuntament de Duesaigües amb la col·laboració de la Duputació de Tarragona ha organitzat la segona edició del programa “Juliol Sensorial”, una proposta que té com a finalitat estimular les emocions i els sentiments positius.

El programa es durà a terme durant el mes de juliol i compren un cicle de tallers terapèutics d'educació emocional i dues sessions infantils de Conta Contes Educatius amb animació integrada. Les inscripcions es poden fer fins al 23 de juny a l'Ajuntament 977 834 085.

1. TALLERS D’EDUCACIÓ EMOCIONAL

Els tallers estaran impartits per Maku Martin, terapeuta en psicologia del caràcter, terapeuta corporal i directora de projectes emocionals dirigits als joves.

Conceptes que es desenvoluparan:

• Creativitat i emocions.

• Autoestima.

• Un viatge per les quatre emocions bàsiques.

• Sortir de la zona de comoditat o confort.

• Gestió de l’ansietat en situacions d’estrès.

Es treballaran les emocions bàsiques tenint en compte la postura corporal: la por, la ràbia, la tristesa i l'alegria.

També, a través de la musicoteràpia es motivarà el moviment.

Així mateix, es farà èmfasi en la psicologia del caràcter com a eina d'autoconeixement que ens permet conèixer les nostres debilitats i les nostres fortaleses per a millorar la nostra qualitat de vida i l'empatia amb els altres.

La metodologia dels tallers integra una part de teoria i una part de dinàmica grupal amb diferents escenes terapèutiques.

Dates i horaris: Es realitzaran els 5 dissabtes de juliol amb una durada de 2 hores cadascú, de 19 h a 21h. Estan orientats a un públic jovent i adult.  

2. CONTA CONTES INFANTIL

Paral·lelament i pensat per al públic infantil la programació del “Juliol Sensorial” també inclou dues sessions de Conta Contes Educatius a càrrec de la companyia Ludikfest, empresa del territori especialitzada en l'organització i realització integral d'esdeveniments d’oci i temps lliure educatiu.

Els contes teatralitzats explicaran divertides històries amb els sentiments com a fil conductor.

Dates i horaris:

Dissabte, 16 de juliol a les 12:00 h Luna descobreix les emocions.

Dissabte, 30 de juliol a les 12:00 h Els pirates de l’illa que brilla.