TORXA OLÍMPICA EN PRO DE LA MARATÓ

25/11/2022

TORXA OLÍMPICA EN PRO DE LA MARATÓ

 

Els Ajuntaments de l'Argentera, Duesaigües, Riudecanyes i Vilanova d'Escornalbou han organitzat de manera conjunta un acte solidari en pro de la Marató de TV3 que enguany està dedicada a les malalties cardiovasculars.

L'acte tindrà lloc el diumenge 18 de desembre i es tracta d'un recorregut commemoratiu dels 30 anys de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona (1992-2022) simbolitzant els portadors de la flama olímpica.

L'arribada de la torxa a Duesaigües, des de l'Argentera, està prevista a les 10:30 h. A continuació, se seguirà el recorregut fins a Riudecanyes amb la col·laboració dels rellevistes interessats a portar la flama.

Un cop finalitzat el recorregut es farà un dinar de germanor a l'Argentera que consistirà en una barbacoa pels rellevistes i acompanyants: preu 15 € per persona.

Els interessats en fer de rellevistes faran la seva aportació solidària amb la compra d'una samarreta per 8 €.

D'altra banda, totes les persones interessades a col·laborar amb la Marató 2022 també podran adquirir la samarreta commemorativa al mateix preu.

Tant per ser portadors rellevistes de la torxa, com pel dinar, com per col·laborar amb la compra de samarretes cal fer inscripció prèvia a l'Ajuntament, fins al divendres 9 de desembre.

Tota la recaptació d'aquest anirà en benefici de la Marató.