VISITA DE LA PRESIDENTA DEL CONSELL COMARCAL

09/11/2021 Actualitat

VISITA DE LA PRESIDENTA DEL CONSELL COMARCAL

 

Ahir dilluns, 8 de novembre, la presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp Rosa M. Abelló, va visitar les instal·lacions de l'Ajuntament de Duesaigües per reunir-se amb Noèlia Tarragó, alcaldessa i regidora de Governació, Hisenda i Contractació.

Valoració positiva dels serveis

Durant la visita, l'alcaldessa va fer una valoració molt positiva dels serveis que ha rebut l'Ajuntament de Duesaigües per part del Consell Comarcal, ja que, durant els últims mesos ha augmentat la demanda de serveis tècnics i socials.

A més a més, Noèlia Tarragó va aprofitar la trobada per fer esment que Duesaigües, tot i ser un poble petit, té moltes necessitats, sobretot, pel que fa als àmbits d'habitatge, sanitari i de serveis socials. De fet, l'habitatge és un tema que està a l'ordre del dia del municipi, ja que a causa de la baixa densitat de població, és de vital importància treballar-hi per tal que els serveis del poble puguin tenir una continuïtat, sobretot en els seus serveis, com l'escola i la sanitat, entre d'altres.

En el mateix sentit, l'alcaldessa, fent ressò de les peticions veïnals sorgides arran de la reunió que l'equip de govern va organitzar al mes de juny, va demanar una revisió i millora del tram de la carretera d'accés al municipi.

Actualment, l'Ajuntament té signat conveni de col·laboració amb el Consell en matèria de recollida de residus, recollida d'animals domèstics abandonats, serveis tècnics, serveis informàtics, serveis socials, serveis funeraris, programa de Treball i Formació, programa de gestió del menjador escolar, entre d'altres.

Oficina de Consum i Central de Compres

En el decurs de la reunió, l'alcaldessa va mostrar el seu agraïment per la visita de la presidenta, ja que va servir per intercanviar inquietuds i rebre informació sobre diferents serveis del Consell Comarcal com són: l'Oficina de Consum i la Central de Compres, que en pobles petits com Duesaigües se'n poden beneficiar.

En termes generals, la trobada va ser satisfactòria per ambdues parts, i es va mostrar en tot moment l'agraïment dels serveis rebuts des del Consell Comarcal del Baix Camp.