Residus i voluminosos

Duesaigües, segons les estadístiques de SECOMSA i de l'Agència Catalana de Residus és un dels municipis de la comarca del Baix Camp que millor recicla i més consciència pren a l'hora de separar els residus correctament.

Per aquest motiu, l'Ajuntament ha posat en marxa diversos serveis per facilitar encara més el reciclatge diari. 

Residus diaris  Porta a Porta

 

Duesaigües, a través de la societat SECOMSA, presta el servei de recollida de residus domèstics "Porta a Porta" i de reciclatge, cada dia de la setmana.

Seguint la pauta d'un calendari es recullen les restes orgàniques, els plàstics, el paper i cartro, el rebuig i les restes de tèxtil sanitari. 

Podeu conèixer el servei ampliat fent clic en aquest enllaç: "Porta a Porta".

La taxa pel servei de recollida d'escombraries està regulada a l'ordenança Núm. 3 i la quota tributària consisteix en una quantitat fixa per habitatge de 140 anuals, en règim de liquidació semestral 70 € cada sis mesos (pagament al juliol i novembre).

Deixalleria d'emergència

 

El municipi disposa d'una mini deixalleria d'emergència per dipositar els residus.  Es troba la zona del Camp de Futbol i els contenidors estan identificats pels colors de cada franja.

A l'àrea també s'ha previst un contenidor per llençar l'oli vegetal usat. 

A la deixalleria es pot accedir mitjançant l'app Civiwate o amb un clauer codificat amb un

En aquesta àrea està totalment prohibit llençar andròmines.

A l'avinguda del Baix Camp i davant el restaurant Cunirri s'han instal·lat contenidors per a reciclar el vidre.

Voluminosos

 

El servei de recollida de voluminosos es dur a terme el darrer dilluns de cada mes també a domicili. Els veïns han de dipositar les andròmines davant de casa seva el mateix dissabte al matí.

Si es té una gran quantitat de mobles i/o electrodomèstics s'han de dur directament a la planta de reciclatge de Botarell, Cami Riudecols, 0 S N, 43772 Botarell, Tarragona

Podeu conèixer el servei ampliat fent clic en aquest enllaç: Voluminosos.

Deixalleria mòbil

 

Dos cops l'any l'Ajuntament contracta la deixalleria mòbil de SECOMSA on es poden dipositar petits electrodomèstics, piles i bateries, fluorescents, aparells electrònics, telèfons mòbils, restes de pintura, etc.

Per a l'ús diari, a l'entrada de l'Ajuntament trobareu un contenidor per a piles i bateries usades.

ANY 2023: 13 de març i 28 d'agost, durant tot el dia s'instal·larà la deixalleria mòbil a l'entrada del poble.

Roba Amiga

 

Així mateix, gràcies a un acord d'adhesió al programa Roba Amiga el municipi presta servei de recollida de roba usada que es pot dipositar al contenidor taronja de l'avinguda del Baix Camp. 

Al costat d'aquest servei hi torbareu també un contenidor per al vidre.

 

 

Subscriure a