Turisme actiu

       

                                         

                                                

 

 

Que fer a duesaigües?

Aquí et pots informar d'algunes de les activitats que pots fer al poble de duesaigües.

 

Escornalbou.cat: https://www.escornalbou.cat/

En aquesta web, hi podreu trobar tot tipus d'informació sobre la zona de la Baronia d'Escornalbou, tant històrica com turística.

També us podeu informar de les visites guiades que es fan per la zona.

 

Monuments de Catalunya: https://rb.gy/zdoijk

Aquí hi podràs consultar informació sobre les visites al Castell d'Escornalbou, des d'una breu descripció sobre que hi pots visitar, fins als preus i horaris de visita.

Guia visita        Itineraris

 

Natura Local: https://rb.gy/pi0xvc

Natura Local és una web i app, on podràs trobar informació sobre les rutes de natura que hi ha a Duesaigües. L’app de Natura Local et guiarà i t’explicarà les curiositats més rellevants d'aquestes sense necessitat de cobertura ni connexió telefònica. A la web de Natura Local també hi podràs consultar i visualitzar les propostes turístiques, per visitar, menjar o dormir.

       

 

Muntanyes Costa Daurada: https://rb.gy/tufhhy

Muntanyes de la Costa Daurada és una guia interactiva en la que et pots informar de les activitats turístiques i esportives de la zona de muntanya de la Costa Daurada.

Mapa turisme actiu    La costa Daurada

 

 

Wikiloc: https://rb.gy/wvtidt

Wikiloc, és una aplicació gratuïta, on pots, penjar mapes de rutes a l'aire lliure, o descarregarte'ls per consultar-los sense conexió. Aquesta aplicació, també separa les rutes per categories (ciclisme, senderisme etc.).

A cada mapa hi podràs veure punts d'interés, el desnivell de la ruta, fotos i comentaris d'altres persones que han fet la ruta.

       

 

Catalunya.com: https://rb.gy/nhyxff

En aquesta pàgina web, hi podràs trobar una breu guia del poble. Hi ha algunes recomanacions del que pots visitar, et suggereix activitats que pots fer i et proporciona bastanta informació sobre el poble.

 

 

 

                                                                                                                                                                                      

  

Subscriure a